Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Divatos kiegészítők 2009 nyarán

2009.05.17

Kiegészítők 2009 nyarán

 
 

Idén, ahogy a divatban minden téren, a természetesség és a vidámság a jelszó a cipők, táskák, övek, kendők és bizsuk világában is. Örüljünk az élet szépségeinek, és ne habozzunk ezt kifejezni kiegészítőinkkel sem! Egyszínű, egyszerű szabású ruhák stílusát is képesek megváltoztatni, illetve feldobni, ezért fontos szerepük van. Főleg, hogy például egy fülbevaló olcsóbb, mint egy új ruha, mégis remekül kifejezheti egyedi stílusunkat.

 

Először is nézzük a bizsukat. A legfeltűnőbbek közülük a nyakláncok lesznek, mivel a hosszú, hatalmas lógókkal díszítettek nagyon felkapottak. Mindenki rálelhet a saját stílusának megfelelőre, ugyanis a fából készült, gyöngyökből fűzött, állatmintás, a nagy műanyag csillagos, szíves, gyümölcsös, virágos, neon és fagyiszínekben pompázó egyaránt jó választás. A karkötőkre is érvényes ugyanez. Lehet lógókkal díszített, vagy több egymásra halmozott karperec, fából vagy fémből. Fülbevalóban is az a lényeg, hogy látsszon, lehet karika, geometriai forma, vagy műanyag figurák sokasága egyben.  

Rátérve a lábbelikre: választhatunk magassarkút, laposat vagy telitalpút. A magassarkúak közül divatos az elöl nyitott orrú csizma vagy bokapántos szandál. Kövekkel, szegecsekkel, pöttyökkel a legkülönbözőbb színekben. A parafa illetve fatalpú papucsok szintén maradtak, de aki abszolút kényelemre vágyik, sarukat is lelhet bőven a boltokban. Ami újdonságnak számít, hogy megjelentek a puha, hasított bőrből készült, rojtos, indián viseletre hajazó cipők.

 

 

A táskákon is sok a rojt visszatükrözve ezzel az indián stílust. A nagy méretű táska ugyanúgy trendi, mint akár egy kézitáska. A csüngőkkel itt is éltek a tervezők, akárcsak az ékszereknél.Öveknél ugyanez: hatalmas, színes, figurás övcsatok, vagy pedig természetesebb, letisztult megoldások. Megemlíteném még a kendőket, melyek viszonylag nemrég lettek felkapottak: a színestől a csíkoson, kockásos át a párducmintásig vagy etno stílusúig mindet megtaláljuk a polcokon: a lényeg, hogy illeszkedjen a többi ruhadarabunkhoz.