Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tavaszi divatszínek 2010

2010.04.23

Tavaszi divatszínek 2010

A 2010-es év hatalmas színváltozást hozott.
Mostantól az élénk, vidám és feltűnő színek veszik át a terepet.
A tavasz gyönyörű színei pszichológiai hatással vannak környezetedre és Rád is. Érzéseket váltanak ki, befolyásolhatják gondolataidat és hangulatodat. Ezért ruhatárad felfrissítésekor jó, ha tisztában vagy a jelentésükkel.

 

 

2010 tavaszán háttérbe szorul az eddig népszerű piros, helyét a feltűnő és fiatalos türkiz váltja fel.
A menő türkiz mellett trendi lesz a világoskék és a liláskék is.A kék a nyugalom és béke színe, világosabb árnyalatai békét, nyugalmat, üdeséget és frissességet jelképeznek.

               

A kék különböző árnyalatait nyugodtan kombinálhatod sárgával, barnával, naranccsal, fehérrel vagy akár pinkkel is. A narancs és a sárga az öröm, az életerő és energia színei. Boldogságot, lelkesedést és energiát közvetítenek. 

 

 

Az utóbbi idők divatszínétől, a lilától sem kell végleg búcsút vennünk, a sötét és élénk árnyalatai továbbra is fókuszban maradnak. A királyok színeként is ismert lila megjelenésével luxust közvetít, a tavasz romantikus színe. Bármelyik tavaszi szín mellett is döntesz pozitív hatásait érezni fogod.

 


Szerencsére ahhoz, hogy idén tavasszal is trendi legyél nem kell a teljes ruhatárat kicserélned. Válogasd ki az idei divatszínekhez passzoló darabjaidat és szerezz be néhány türkiz, pink, sárga vagy akár narancs kiegészítőt. Lehet az nyaklánc, karkötő, fülbevaló vagy akár egy extravagáns karóra


A minimál stílus még mindig hódít, így a 70-es és 80-as években nagy népszerűségnek örvendő karórák továbbra is divatosak. 2010-ben a minél vadabb, feltűnőbb kiegészítők kerülnek előtérbe.
Idén trendi minden, ami szegecselt, nagy, virágos vagy színes köves.