Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szemhéjfesték horoszkóp

2009.06.03

Szemhéjfesték horoszkóp

 

Kos (március 21-április 20.)

A te színed: Vörös

Próbáld ki! Urban Decay Deluxe égővörös szemhéjfesték

Miért? Ez a szín szenvedélyt, erőt és bátorságot jelent. Ha ezt viseled, azt sugárzod majd, hogy erős vagy, dúskál benned az energia. Kitűnő az új kezdetekhez, amikor nagy fába kell vágnod a fejszédet!

Így viseld: Vidd fel a vibráló vörös festéket, majd egy kis szürke vagy semleges színnel enyhíts egy kicsit a ragyogáson. Ha fáradtak a szemeid, előbb mindenképp csepegtess bele egy kis szemcseppet, ha csak nem akarod a piros véraláfutásos szemedet hangsúlyozni.


Bika (április 21-május 20.)

A te színed: Zöld

Próbáld ki! Physicians Formula Organic Wear 100% természetes zöld duó szemhéjfesték

Miért? Ez a szín megfiatalítja a szellemet: stabilitásával, gyógyító hatásával és rugalmasságával egyensúlyban tartja az erődet és a lelkedet. Akkor viseld, ha gyógyítani szeretnéd a testedet, gazdagságot és jólétet akarsz vonzani.

Így viseld: Az olívzöldet vidd fel a szemhéjadra, majd kisebb ostorcsapások mintájára, körbe-körbe vonalazd feketével a szemed - kész is a füstös pillantás!


Ikrek (május 21-június 21.)

A te színed: sárga

Próbáld ki! L'Oreal Paris HiP Bright szemhéjfesték duó hivalkodó sárga színben

Miért? Ez a szín erőt adó és serkentő, hiszen ragyogással és fénnyel töltötték meg! Növeli a szellemi képességeidet. Ha ezt viseled, növelheted a memóriádat és javíthatsz a kommunikációs képességeiden.

Így viseld: A fényes napsütés-sárga a szemek közepén és a belső szemzugban csodás tekintetet varázsol. Feketével kicsit füstösítsd a külső sarkokat.


Rák (június 22-július 22.)

A te színed: Pink

Próbáld ki! Bobbi Brown Metallic szemhéjfesték gyöngyház-rózsaszínben

Miért? Ez a szín szeretetet ihlet még az életed legnehezebb időszakaidban is. Tökéletes viselet, amikor úgy érzed, hogy érzelmi gyógyításra van szükséged. Kinyitja a szívedet és sokkal fogékonyabb leszel mindenre.

Így viseld: Hogy elkerüld a nyuszis hatást, egy kis fehérrel jegesítsd az élénk pinket. Próbálj ki egy puha rózsaszín árnyalatot a szemhéjadon, majd a mozgó szemhéjad gyűrődésébe tegyél fehér fényt. Csillámló szempillafestékkel feldobhatod az összhatást.


Oroszlán (július 23-augusztus 23.)

A te színed: Narancssárga

Próbáld ki! MAC narancsszínű szemhéjfesték

Miért? Ez a szín hatalommal és nagysággal tölt fel. Ha ezt viseled örömet fog okozni, növeli az optimizmust, könnyebben tudsz együttműködni másokkal. Vonzod a gazdagságot, jó pozícióba kerülsz az életben.

Így viseld: A szemhéjad tövét húz ki a narancs színnel. Nedvesíts be egy vékony, lapos applikátort, s ostorcsapásszerűen fess narancssárga árnyékokat a mozgó szemhéjadra.


Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)

A te színed: Királykék

Próbáld ki! Josie Maran varázs szemhéjfesték fénylő tengerkék árnyalata

Miért? Ez a szín szépséggel, tisztasággal és bölcsességgel ruház fel. Segít enyhíteni a feszültséget, s eláraszt nyugalommal. A fáradt kék kinyitja az elmét, türelmesebb leszel és bátorít az ékesszólásra.

Így viseld: Ha király- vagy tengerkék árnyalatot viselsz, elérheted, hogy a szemeid fehérebbnek tűnjenek. Illik hozzá a sötétkék szempillafesték, de akár kék füstös szemet is varázsolhatsz magadnak.


Mérleg (szeptember 24-október 22.)

A te színed: Világoskék

Próbáld ki! Nars szemhéjfesték üvegkék árnyalatban

Miért? Ez a szín szeretetet, szépséget és kiegyensúlyozottságot sugároz. Megtestesíti a béke és a derű lényegét, arra ösztönöz, hogy légy erős és merj kiállni magadért. Ha ezt viseled, vonzod a jólétet és harmonikus leszel.

Így viseld: Vibráló világoskékkel fesd ki a szemhéjadat, majd sima fehérrel vagy ezüsttel árnyékold a szemöldökcsontod alatt.  Ez a jéghercegnő pillantás kitűnő egy jó bulira is.


Skorpió (október 23-november 21.)

A te színed: Burgundivörös

Próbáld ki! Sephora Colorful Mat szemhéjfesték mély burgundivörösben

Miért? Ez a szín mélységet, erőt és szeretetet ihlet. Segít áthidalni a nehezebb időszakokat. Viseld a burgundi árnyalataid, s hamarabb észlelsz majd dolgokat, nő a kitartásod és nő a reakcióképességed.

Így viseld: Használj matt burgundit a szegélyező és meghatározó szemekért, vagy fess ékszerként színezett füstös árnyalatot - feketével "piszkítsd be" a vörös szegélyeket.


Nyilas (november 22-december 21.)

A te színed: Kékeszöld

Próbáld ki! Clinique Colour Surge szemfesték csillogó pávakékben

Miért? Ez a szín optimizmust sugároz és növeli a bölcsességet. Főként akkor viseld, amikor utazol, esetleg mély kutatásban vagy. Toleranciát és megértést hordoz magában, s hasznos abban is, hogy másokból a legjobb alternatívát hozd ki.

Így viseld: A mély tekintetet füstös tekintettel érheted el. Fahéjszínű vagy meleg barna színt vigyél fel a szemhéjad gyűrődéseibe, de vigyázz, nehogy túl sok legyen a drámából!


Bak (december 22-január 19.)

A te színed: Földbarna

Próbáld ki! Prescriptives Colorscope szemhéjfesték csokibarna színben

Miért? Logikus és megbízható - ez az eltökéltség színe. Segít stabilnak érezni magad, s nő a felelősségtudatod is. Gyakorlatiassá válsz, segít, hogy megtaláld az utat az álmaidhoz.

Így viseld: A barna egy igazán természetes szín, könnyű felhordani a szemhéjra. Az esti buliba fémes arannyal árnyékold a szemöldökcsontod alatt.


Vízöntő (január 20-február 18.)

A te színed: Lila

Próbáld ki! CoverGirl Eye Enhancers 1-Kit lila szemhéjfesték

Miért? Ez a szín rendkívül minőségi, segítségül hívja az emberiességet, a kedvességet. Segít elfogulatlanná válni minden körülmények között. Fáradt árnyékai segít megértetni a közösségi gondolkodás lényegét, s erősíti a barátságot.

Így viseld: Ha a lila szemhéjadat füstösen árnyékolod, az váratlan és őrülten szexi! Nézd csak meg a kifutók modelljeit, s lesd el a trükkjeiket!


Halak (február 19-március 20.)

A te színed: Tengerkék

Próbáld ki! Shu Uemura türkizkék szemhéjfesték

Miért? Ez a szín segít, hogy eligazodj az emberek belső és külső világa között. Erősíti a bizalmat, hiszen nagyvilági megjelenést kölcsönöz. Ha ezt viseled, nőni fog a hited önmagadban és előtérbe kerülnek a pszichés képességeid.

Így viseld: Használj tengerkék árnyalatot a mozgó szemhéjadra, majd árnyékold a bőrszínedhez illő festékkel a szemzugokban. Ha igazán merész vagy, fekete folyékony tussal húzd ki a szempilláid tövét. Így a sminked olyan lesz, mint Rihanna-nak!