Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barátnők

2009.05.21

Barátnők - örökké együtt

 

Te és a legjobb barátnőd – verhetetlen páros. Szeretnéd, hogy ez mindig így maradjon? Megoldható! Ha követitek a tanácsainkat, örökké tarthat a barátságotok…

 

 


 Álmodból felkeltve is tudod a barátnőd telefonszámát? Nem csoda, hiszen ő az első, akit fel szoktál hívni minden újdonsággal, például, ha fülig beleszerettél egy srácba, és mindenáron meg akarod osztani valakivel a boldogságodat, mielőtt szétdurrannál a hasadban repkedő pillangóktól. Rajta kívül senki nem ért meg téged szavak nélkül is. Egyszerűen csak tudja, melyik csokoládé vigasztal meg téged a legkönnyebben, és melyik filmmel lehet újra megnevettetni, ha szomorú vagy. De azért néha vannak olyan helyzetek, amikor meglepődsz a véleményén. Vagy hirtelen új hobbit talál magának, és egyszeriben hetekre eltűnik? Ne aggódj, ezek a jelek még akár bizonyítékok is lehetnek arra, hogy milyen szoros a barátságotok…

 

Tiszteld a véleményét!


Még ha furán is hangzik, de csak az a barátnő érdemli meg a „legjobb barátnő” címet, aki őszintén megmondja neked a véleményét. Ezzel bizonyítja ugyanis, hogy őszinte hozzád, még akkor is, ha az igazság nem túlságosan kellemes. Lehet, hogy kinéztél magadnak egy srácot, akiről ő tudja, hogy notórius nőcsábász. Természetes, hogy az első pillanatban úgy érzed, mintha fejbe vertek volna, de te nem lennél őszinte hozzá, ha azt éreznéd, hogy épp nagy hibát készül elkövetni?

 

A különböző érdeklődési körök kiszélesítik a barátság horizontját


Úgy érzitek, lelki társak vagytok, mindegy, hogy öltözködésről vagy filmsztárokról van szó, egyforma az ízlésetek. De hirtelen új hobbit talál magának, vagy egyszer csak teljesen másféle zenét kezd hallgatni? Nagyon jó! Hiszen éppen a különbözőségetek adja meg számotokra a lehetőséget, hogy tovább érleljétek a barátságotokat. Mindketten tágítjátok a látókörötöket, te pedig még akár olyan dolgokat is megismerhetsz, amelyekről eddig azt sem tudtad, hogy léteznek.

 

Engedjétek néha szabadon egymást! 

Más tervei vannak a következő három napra? Ráadásul nélküled? Higgadj le! Ez még nem jelenti azt, hogy eltávolodna tőled. Épp ellenkezőleg. Ez a barátságotokba vetett hitét bizonyítja. Nézd ezt a dolgot úgy, mint egy jó esélyt, hogy te is kipróbálhatsz más dolgokat is ezalatt a pár nap alatt. Így ráadásul megint lesz miről beszélgetni, ha újra találkoztok. Ha nem vagy biztos magadban, küldj neki egy SMS-t: „Szia! Szép napot kívánok neked, már előre várom a beszámolódat!” Erre biztosan jelentkezni fog.

 

Örülj vele!


Neked mostanában semmi sem sikerül, neki viszont ragyog a szerencsecsillaga? Ne hagyd, hogy féltékenykedés legyen kettőtök között! Örülj vele, még ha nehezedre is esik, és hallgasd meg! Ugyanez érvényes fordított helyzetben is! Ez azt jelenti, hogy igazán erős a barátságotok.

 

Tartsatok össze!


Az osztálytársaid a barátnődről pletykálnak? Lehet, hogy volt valami cikis beszólása, ami talán  neked sem tetszett annyira. De éppen éles helyzetben mutatkozik meg, milyen mély valójában a barátságotok. Ezért állj ki mellette, és ne támadd hátba! Természetesen ugyanezt elvárhatod tőle is. Így tényleg verhetetlenek páros lehettek!

 


10 dolog, amit csak a legjobb barátnővel jó tenni

1. Együtt felpróbálni a legdrágább cuccokat a város legmenőbb butikjában, aztán mégsem venni semmit.
2. Wellness-napot tartani anyu méregdrága arcmaszkjával, egymást megmasszírozni, pihentető zenét hallgatni.
3.
Felhívni minden helyes srácot az osztályodból, és letenni, amikor beleszólnak a telefonba.
4. Séta közben hangosan énekelni a kedvenc dalotokat.

5.
Horrorfilmet nézni, és utána ijesztgetni egymást.
6.
Felírni egy papírra a másik összes jó tulajdonságát, aztán felolvasni egymásnak.

7.
Szünetben ruhát cserélni a mosdóban.
8. Saját koktélokat kitalálni, és kipróbálni, még akkor is, ha nem olyan finom.

9.
Új jelbeszédet kitalálni, például ha megérinted a fülcimpádat, azt jelenti, „tetszik a srác”.
10. Meztelenül fürdeni a holdfényben a közeli tóban.