Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jennifer Aniston: ki legyen a gyerekeim apja?

2009.05.18

Jennifer Aniston: ki legyen a gyerekeim apja?
Jennifer Aniston végső elkeseredésében már listát is készített azokról a férfiakról, akiktől szívesen vállalna gyereket. A megtermékenyítők lajstromán négy férfi szerepel: Gerard Butler, David Wright, Tate Donovan és David Schwimmer.

Egy, a színésznőhöz közelálló forrás szellőztette meg a Globe magazin számára, hogy Aniston milyen szempontok alapján válogat, s hogy hiába érzi kétségbeejtőnek helyzetét, a humorát azért nem veszítette el. – Jen belátta, hogy nem egyszerű neki megfelelni, ezért előállt egy listával, amin az általa kívánt jövendőbelik szerepelnek – tette hozzá.

A lajstrom első helyén a hollywoodi szívtipró, Gerard Butler áll, akivel már volt közeli kapcsolatban Aniston kisasszony.
– Gerard tökéletes jelölt a gyerek apjának. Sportos, nagyon jól képzett és kedves skót akcentusa van – mesélte a színésznő ismerőse.
Második helyen Aniston Jóbarátok-béli szerelme, David Schwimmer áll. – Olyan, mintha az élet másolná a filmet. Jen szerint David nagyszerű alapanyag: kedves, magas, okos és rengeteg haja van!


A nagyon gazdag baseball-sztár, a New York Mets játékosa, David Wright csak bronzérmes lehet.
– Jennek még sosem volt dolga profi sportolóval, de izgalmas kalandnak tartaná. – jegyezte meg a pletykás jó barát.
Utolsóként egy ex-kedves, Tate Donovan került be a színésznő összeállításába, akivel még a kilencvenes évek elején járt.
– Több, mint egy évtizede szakítottak, de azóta is csodás a kapcsolatuk. Ideális jelölt lenne Jen számára, hiszen nagyon jól ismerek egymást – tette hozzá a színésznő bizalmasa, aki szerint Aniston először a listából mazsolázna, de már valóban komolyan fontolóra vette, hogy örökbe fogadjon egy gyermeket.

jennifer_aniston_hair12.jpg image by johnmagnumpi